Zolder op maat

JAAP Interieurs

Zolder op maat

De zolder kan dienen als opslag, plaats bieden aan een extra kamer of gewoon de werkkamer zijn. Hoe dan ook, de zolder is een toevoeging aan jouw huis. Door deze aan te passen aan jouw wensen is de zolder een verrijking in jouw huis.

Meubel inspiratie Offerte aanvragen
×
Zolder en keuken op maat

Jaap interieurs

Exclusieve zolder

Een goede manier om meer uit het huis te halen is door de zolder helemaal op maat te laten maken. Wanneer we de juiste sfeer op zolder creëren krijg je een extra ruimte waardoor je nog meer uit je huis kunt halen.

Meubel inspiratie

Meubels op maat zolder

Jaap interieurs

Zolder op maat

Als je een zolder op maat wil, beginnen we met het maken van een plan. Door in kaart te brengen wat je precies uit de zolder wil halen kunnen wij bekijken hoe we het gaan doen. Wil je bijvoorbeeld een extra opbergkast op zolder, of heb je liever een bureau en werkplek? Ook kan het zijn dat je een bed op zolder wil. Door samen te bekijken wat je precies met de ruimte wil doen, kunnen wij de ideale zolder voor jou maken.

Meubel inspiratie

Jaap interieurs

Zolder op maat

Zolder op maat laten maken

Jaap interieurs

Kwalitatief hoogwaardige materialen

Bij het vervaardigen van een zolder op maat maken wij gebruik van hoge kwaliteit materialen. Zo wordt het eindresultaat een stuk mooier, en zal alles minder snel slijten. Zo blijft de zolder een stuk langer mooi.

Offerte aanvragen

Slaapkamer op maat

Zolderkamer op maat

Wandgreep op maat

Zolder op maat het proces

Jaap interieurs

Het proces

Wanneer je een zolder op maat gaat laten bouwen, beginnen we met het maken van een ontwerp. Op basis van jouw ideeën en wensen wordt er een ontwerp gemaakt, wat vervolgens uitgewerkt wordt. Wij maken de meubels die op zolder moeten komen, waarna we alles bij jou thuis komen installeren. Zo we samen met jou van een plan naar het realiseren van de woonkamer zoals jij deze graag wil.

Offerte aanvragen