Woonkamer op maat

JAAP Interieurs

Woonkamer op maat

De woonkamer is een plek waar je veel tijd doorbrengt. Of het nou met je familie of een groter gezelschap is: de woonkamer vormt één van de mogelijke middelpunten van het huis. Het is daarom belangrijk dat de woonkamer de juiste sfeer heeft.

Meubel inspiratie Offerte aanvragen
×
Meubel op maat

Jaap interieurs

Exclusieve woonkamer

Een op maat gemaakte woonkamer maakt het mogelijk om een uniek ontwerp werkelijkheid te laten worden. Door alles op maat te laten maken kun je jouw idee van een exclusieve zit- en woonruimte laten uitwerken.

Meubel inspiratie

Woonkamer op maat inrichten

Jaap interieurs

Woonkamer op maat

Om de woonkamer precies zo te krijgen als jij hem hebben wil, maken wij graag samen met jou een plan. Omdat bijzettafels, tv-meubels en alle andere meubels de sfeer in de woonkamer bepalen, is het belangrijk dat je het op de juiste manier aanpakt. Zo zorg je ervoor dat jouw woonkamer je echt thuis laat voelen. Het op maat vervaardigen van de meubels zorgt voor een perfect passend geheel en draagt bij aan de fijne sfeer in het huis.

Meubel inspiratie

Jaap interieurs

Woonkamer op maat

Wandgreep op maat

Jaap interieurs

Kwalitatief hoogwaardige materialen

Bij het op maat vervaardigen van een woonkamer gebruiken wij alleen hoge kwaliteit materialen. Zo zorgen we ervoor dat jouw op maat gemaakte meubels minder snel slijten, en je dus langer van jouw exclusieve woonkamer kunt genieten.

Offerte aanvragen

Woonkamer op maat inrichten

Vakkenkast op maat

Woonkamer op maat

Inbouwkast op maat

Jaap interieurs

Het proces

Wanneer we een woonkamer op maat gaan bouwen beginnen we met een ontwerp. Hiervoor gebruiken we jouw input en ideeën, die we combineren met onze bouwtechnische kennis. Na het goedkeuren van het ontwerp gaan we aan de slag met het maken van de meubels. Zodra ze klaar zijn, komen we het in jouw woonkamer installeren. Op die manier zorgen wij dat de woonkamer precies zo wordt als jij voor ogen hebt.

Offerte aanvragen