Slaapkamer op maat

JAAP Interieurs

Slaapkamer op maat

De slaapkamer is bij uitstek een plek waar je tot rust komt. Van het kijken van een film vanuit je bed tot slapen of gewoon even bijkomen, het is belangrijk dat deze ruimte een relaxte sfeer heeft. Des te belangrijker dat de ruimte helemaal naar wens is. Met meubels op maat weet je zeker dat de slaapkamer je favoriete ruimte wordt.

Meubel inspiratie Offerte aanvragen
×
Jaap interieurs heeft een exclusieve aanpak

Jaap interieurs

Exclusieve slaapkamer

Door de slaapkamer op maat te laten maken kun je precies de sfeer laten maken waardoor jij tot rust komt. Op die manier is de kamer niet alleen mooi, maar wordt het vooral een fijne plek om de nacht door te brengen.

Meubel inspiratie

Jaap interieurs

Slaapkamer op maat

Om de slaapkamer zo te maken dat hij volledig naar wens is, moet je een plan hebben. Wij werken graag samen met jou aan dit plan. Het bed, de kasten en wellicht een tv-meubel kunnen zo gemaakt worden dat ze perfect bij elkaar passen. Dan creëer je één geheel in de kamer en is het makkelijker om de sfeer te krijgen waar je naar op zoek bent. Zo zorg je ervoor dat de slaapkamer een van de fijnste plekken in het huis wordt.

Meubel inspiratie

Jaap interieurs

Slaapkamer op maat

Slaapkamer op maat

Jaap interieurs

Kwalitatief hoogwaardige materialen

Wanneer wij een slaapkamer op maat bouwen gebruiken wij uitsluitend goede kwaliteit materiaal. Dit draagt bij aan de duurzaamheid van de slaapkamer, omdat er minder slijtage zal zijn. Zo kun je dus langer van jouw slaapkamer genieten.

Offerte aanvragen

Slaapkamer op maat

Slaapkamer op maat | JAAP Interieurs

slaapkamer op maat kast

Het proces van een slaapkamer op maat

Jaap interieurs

Het proces

Het maken van een slaapkamer op maat begint met een ontwerp. We beginnen met jouw input en ideeën en combineren dit met onze bouwtechnische kennis. Als het ontwerp naar wens is, gaan we de meubels maken. Op het moment dat de meubels af zijn komen we ze in jouw slaapkamer installeren, en wordt het ontwerp realiteit. Zo wordt jouw slaapkamer precies zoals jij deze wil hebben.

Offerte aanvragen