Onze werkwijze

JAAP Interieurs

Onze werkwijze

Al onze projecten starten met een oriƫnterend gesprek. Het is belangrijk dat alle neuzen dezelfde kant op wijzen, zodat we zeker weten dat je tevreden zult zijn met het eindresultaat.

Meubel inspiratie Offerte aanvragen
×
Een uitgedacht proces

Jaap interieurs

Een uitgedacht proces

Het is de bedoeling om samen met jou het interieur te ontwerpen waar jij tevreden mee bent. Om die reden vinden wij het belangrijk om het proces van eerste gesprek tot aan eindproduct zo goed mogelijk te laten verlopen.

Meubel inspiratie

Aanvang van het proces

Jaap interieurs

De aanvang van het proces

Na de kennismaking gaan we aan de slag met ontwerpen. Dit ontwerp wordt gemaakt op basis van de input die wij hebben gekregen. Als het ontwerp is goedgekeurd kunnen we verder met de volgende stap: het produceren van jouw exclusieve interieur.

Meubel inspiratie

Jaap interieurs

Exclusieve woon- leefinspiratie

Keuken op maat

Jaap interieurs

De productie

Met het goedgekeurde ontwerp in de hand gaan wij aan de slag. De productie van de meubels dient secuur te gebeuren, en kan daarom wat tijd in beslag nemen. Wij letten er op dat het materiaal en de afwerking van hoge kwaliteit zijn.

Offerte aanvragen

Wasbak op maat

Wastafel op maat

Meubel - kast op maat

Badkamer op maat

Jaap interieurs

Het eindresultaat

Wanneer alle componenten voor jouw interieur geproduceerd zijn, kan de laatste fase beginnen: het creƫren van het eindresultaat. Met de gemaakte materialen komen wij de ruimte binnen, om vervolgens alles op de juiste plek te monteren. Als alles op zijn plek zit, is het zover: het eindresultaat van het exclusieve ontwerp voor jouw interieur. Door op deze manier samen te werken gaan wij voor het beste resultaat!

Offerte aanvragen