Meubels op maat

JAAP Interieurs

Meubels op maat

Jouw huis is een plek waar je een groot gedeelte van je dag doorbrengt. Dan is het fijn als alles binnen klopt. Door je meubels op maat te laten maken is het mogelijk een eigen sfeer te creëren in jouw huis.

Meubel inspiratie Offerte aanvragen
×
Exclusieve meubels

Jaap interieurs

Exclusieve meubels

Op maat gemaakte meubels zijn exclusief, zeker als ze volledig naar eigen ontwerp zijn. Het geeft een extra dimensie aan jouw huis, omdat het mogelijk is om alles precies aan te laten sluiten op jouw huidige interieur.

Meubel inspiratie

Meubels op maat door JAAP Interieurs

Jaap interieurs

Meubels op maat

Omdat het van belang is om de meubels precies zo uit te voeren als jij wil, begint elk project met een plan. De meubels bepalen de sfeer in de ruimte, dus moet het op de juiste manier uitgevoerd worden. Op die manier wordt jouw huis echt een thuis. Door alle meubels op maat te laten maken is het daarnaast mogelijk om alles precies bij elkaar te laten passen. Zo creëren we een passend geheel en zorgen we voor een fijne sfeer in huis.

Meubel inspiratie

Jaap interieurs

Unieke meubels

Meubels op maat - badkamer - woonkamer - eetkamer

Jaap interieurs

Het stappenplan

Wanneer we voor jou meubels op maat gaan maken starten we met het ontwerp. Dit ontwerp is een combinatie van jouw ideeën of wensen en onze bouwtechnische kennis. Wanneer het ontwerp door jou is goedgekeurd gaan wij de meubels maken. Als ze klaar zijn zorgen wij ervoor dat ze in jouw huis terecht komen. Waar nodig installeren wij de meubels ook. Zo zorgen we er samen voor dat jouw meubels precies zo worden als jij hebt bedacht.

Offerte aanvragen

Wasbak op maat

Vakkenkast op maat

Slaapkamer op maat | JAAP Interieurs

De mogelijkheden meubels op maat

Jaap interieurs

De mogelijkheden

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is als het gaat om meubels op maat kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij gaan graag met je aan de slag om jouw perfecte meubels te maken.

Offerte aanvragen