Keuken op maat

JAAP Interieurs

Keuken op maat

Een keuken is een veelzijdige ruimte, die je voor verschillende dingen zult gebruiken. In je eentje ontbijten, samen eten of een diner met een heel gezelschap: de keuken vervult een belangrijke rol in jouw huis.

Meubel inspiratie Offerte aanvragen
×
Keuken op maat inspiratie

Jaap interieurs

Exclusieve keuken

Door de keuken op maat te laten maken heb je de mogelijkheid om deze belangrijke ruimte precies zo uit te voeren als jij mooi vindt. De op maat gemaakte keuken zorgt ervoor dat jouw ontwerp straks in jouw huis komt te staan.

Meubel inspiratie

Keuken op maat - Meubelmaker

Jaap interieurs

Keuken op maat

Voordat jouw keuken op maat er staat, beginnen we met het maken van een plan. Afhankelijk van de ruimte kan er gekozen worden voor een kookeiland, of juist voor een keuken tegen één muur. Door dit op de juiste manier aan te pakken kun je de sfeer creëren in de keuken die jij graag wil. Het op maat vervaardigen zorgt ervoor dat alles goed bij elkaar past, een mooi geheel vormt en de functies heeft die jij van een keuken verwacht.

Meubel inspiratie

Jaap interieurs

Keuken op maat

Keuken op maat laten maken

Jaap interieurs

Kwalitatief hoogwaardige materialen

Wanneer wij een keuken op maat maken, gebruiken wij enkel hoogwaardige kwaliteit materiaal. Op die manier kan de keuken langer meegaan, omdat er minder snel slijtage zal optreden. Zo heb je langer plezier van jouw unieke keuken.

Offerte aanvragen

Keuken op maat - gootsteen

Meubel - kast op maat

Wandgreep op maat

Keuken op maat proces

Jaap interieurs

Het proces

Het proces van het maken van een keuken op maat start met het ontwerpen. We gaan samen met jou kijken wat je precies wil, en welke ideeën jij hebt. Als het ontwerp door jou is goedgekeurd wordt de keuken gemaakt. Vervolgens komen onze medewerkers de keuken installeren, en wordt alle apparatuur aangesloten. Zo gaan we van een idee naar een werkende, mooie keuken, precies zoals jij deze wil.

Offerte aanvragen