Kast op maat laten maken

JAAP Interieurs

Kast op maat laten maken

Een kast op maat laten maken? Jaap Interieurs doet het voor je! Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken van diverse soorten kasten. Denk bijvoorbeeld aan inbouwkasten, boekenkasten, servieskasten, enzovoort. Wij hebben altijd oog voor jouw wensen en realiseren aan de hand hiervan een mooi ontwerp. Laat ons gerust weten wat wij voor jou kunnen betekenen!

Meubel inspiratie Offerte aanvragen
×
Kast op maat laten maken door jaapinterieurs

Jaap Interieurs

Kast op maat laten maken?

Een kast op maat laten maken kan om verschillende redenen erg handig zijn. Zo kun je ervoor zorgen dat jouw kast precies in de ruimte past. Misschien heb je een hoek waar je jouw kast graag wilt hebben. Dat lukt echter niet omdat de kast net iets te groot is. Gelukkig kan ons team dit probleem snel verhelpen en ervoor zorgen dat jouw kast precies past. Wil je meer veranderen aan jouw kast? Ook dat is geen probleem! Wij zien het juist als een mooie uitdaging.

Meubel inspiratie

De beste kwaliteit kast op maat laten maken

Kast op maat laten maken

De beste kwaliteit

Laat je een kast op maat maken door Jaap Interieurs, dan kun je altijd rekenen op de beste kwaliteit. Wij hebben vakmanschap hoog in het vaandel staan en realiseren graag een prachtig eindresultaat. Wij kunnen vrijwel iedere kast op maat maken. Daarnaast kunnen wij inbouwkasten realiseren, zodat je jouw spullen nog beter kunt opbergen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Meubels op maat

Jaap interieurs

Unieke en eigentijdse meubels

Uniek en eigentijds ontwerp Jaap interieurs

Soorten kasten

Verschillende modellen kasten

Bij het op maat maken van jouw kast kun je eventueel kiezen voor extra toevoegingen. Misschien wil je graag een kast met schuifdeuren, een spiegel op je kast of heb je andere wensen. Wat jouw wensen ook zijn? Wij realiseren ze maar al te graag! Laat ons weten wat wij voor jou kunnen betekenen.

Offerte aanvragen

Wasbak op maat

Vakkenkast op maat

Slaapkamer op maat | JAAP Interieurs

Zo gaan wij te werk met kast op maat laten maken

Hoe werken wij?

Zo gaan wij te werk

Laat je een kast op maat maken door ons team, dan nemen we eerst de wensen en de mogelijkheden met je door. Vervolgens gaan wij aan de slag met het maken van een mooi ontwerp. Wil je het ontwerp laten realiseren? Dan gaan wij direct voor je aan het werk. Wij maken jouw kast op maat en monteren deze vervolgens bij je thuis. Zo kun je meteen van jouw op maat gemaakte kast genieten!

Offerte aanvragen

Ook een kast op maat laten maken

Maak een afspraak

Ook een kast op maat laten maken?

Wil je een kast op maat laten maken, zodat deze precies in jouw ruimte past? Neem dan direct contact op met Jaap Interieurs! Bel ons via 06 – 57 27 64 90 of stuur een e-mail naar info@jaapinterieurs.nl. Ons team denkt graag met je mee, zodat je straks kunt genieten van een perfecte, op maat gemaakte kast. Laat ook jouw kast op maat maken door Jaap Interieurs en kies voor vakmanschap en kwaliteit!

Offerte aanvragen