Inbouwkast laten maken

JAAP Interieurs

Inbouwkast laten maken

Een inbouwkast laten maken? Jaap Interieurs realiseert een prachtige inbouwkast waar je lang plezier van hebt! Met een inbouwkast bespaar je ruimte, wat zeer praktisch is. Wij zorgen voor de perfecte inbouwkast op maat, zodat je de ruimte geheel naar wens kunt benutten. Hierbij luisteren we goed naar jouw wensen, waarna we ons ontwerp hierop aanpassen. Ons gedreven team is je graag van dienst!

Meubel inspiratie Offerte aanvragen
×
De voordelen van een inbouwkast op maat

Jaap Interieurs

De voordelen van een inbouwkast op maat

Met een inbouwkast op maat maak je optimaal gebruik van de ruimte. Opbergruimte heb je nooit genoeg. Er zijn altijd nog wel spullen die een plekje kunnen gebruiken. Met een op maat gemaakte inbouwkast heb je geen gebrek aan opbergruimte meer. Ook laat je geen ruimtes onbenut. Je kunt je spullen netjes afsluiten en zo zorgen voor een rustige uitstraling in je interieur. Daarbij, jouw kast is altijd uniek!

Meubel inspiratie

Inbouw kasten op maat hoogwaardige kwaliteit

Inbouwkasten op maat

Hoogwaardige kwaliteit

Laat je door Jaap Interieurs een inbouwkast maken? Dan stemmen wij het ontwerp geheel af op jouw wensen en behoeften. Vakwerk en kwaliteit staat bij ons altijd bovenaan. Wij stoppen niet voordat we een hoogwaardige inbouwkast hebben. Wij kunnen inbouwkasten voor iedere ruimte op maat maken. Daarvoor hanteren we een betaalbare prijs.

Meubels op maat

Jaap interieurs

Unieke en eigentijds ontwerp

Uniek en eigentijds ontwerp inbouwkast op maat

Soorten inbouwkasten

Open kast of kast met schuifdeuren?

Laat je een inbouwkast op maat maken, dan moet je goed nadenken over de soort inbouwkast die jij wenst. Wil je een open kast of juist een kast met schuifdeuren welke je af kunt sluiten? Een open kast maakt het mogelijk om boeken op uit te stallen of planten een mooie plek te geven. Een dichte kast zorgt echter voor meer rust in huis. Je kunt ook kiezen voor een kast met spiegeldeur. Wij bespreken graag de verschillende mogelijkheden met jou.

Offerte aanvragen

Wasbak op maat

Vakkenkast op maat

Slaapkamer op maat | JAAP Interieurs

Inbouwkast laten maken zo gaan wij te werk

Hoe werken wij?

Zo gaan wij te werk

Laat je een inbouwkast op maat maken, dan gaan we eerst met je in gesprek. Tijdens dit gesprek nemen we al je wensen en behoeften door. Deze wensen vatten we vervolgens samen in een uniek ontwerp. Enthousiast geworden? Mooi! Dan gaan wij meteen voor je aan de slag met het maken van jouw inbouwkast. Vervolgens wordt de kast bij jou thuis gemonteerd door onze specialisten.

Offerte aanvragen

Maak een afspraak

Inbouwkast laten maken?

Ben jij enthousiast en wil je meteen een inbouwkast laten maken? Bel of mail dan nu met Jaap Interieurs. Je kunt ons bereiken via 06 – 57 27 64 90 of door een mail te sturen naar info@jaapinterieurs.nl. Maak snel een afspraak, zodat we jouw wensen kunnen bespreken. Ons team staat voor je klaar en komt vaak met verrassende idee├źn. Laat jouw inbouwkast maken door Jaap Interieurs en ga voor het mooiste resultaat!

Offerte aanvragen