Hal op maat

JAAP Interieurs

Hal op maat

De hal is natuurlijk de plek waar je het huis binnen komt. Dan is het fijn als de sfeer al bij binnenkomst goed is. Met de juiste inrichting en de juiste materialen is het mogelijk om de juiste sfeer te creëren.

Meubel inspiratie Offerte aanvragen
×
Meubel op maat

Jaap interieurs

Exclusieve hal

Door de hal van het huis op maat te laten maken, is het mogelijk om direct de sfeer te realiseren die jij fijn vindt. Hiermee wordt jouw idee van hoe een hal en binnenkomst van een huis eruit hoort te zien werkelijkheid.

Meubel inspiratie

Hal op maat door Jaap interieurs

Jaap interieurs

Hal op maat

Het begin van een hal op maat is een plan. Zodra we weten wat het plan is, kunnen wij aan de slag met het technische gedeelte. Wij kijken dan hoe we de hal moet gaan worden. Wil je bijvoorbeeld een open kast om jassen en schoenen in op te bergen, of heb je liever een kast met deuren? Ook een rek om sleutels aan op te hangen kan op de wensenlijst staan. Door met jou door te nemen wat er in de hal moet komen, wordt de hal precies zoals jij wil.

Meubel inspiratie

Jaap interieurs

Hal op maat

Hal op maat - Jaap Interieurs

Jaap interieurs

Kwalitatief hoogwaardige materialen

Wanneer wij een hal op maat bouwen gebruiken we alleen maar goede, hoogwaardige kwaliteit materialen. Het eindresultaat wordt hier een stuk mooier van, en de hal gaat langer mee. Zo heb je langer plezier van jouw ideale hal.

Offerte aanvragen

Inbouwkast op maat

Hal op maat

Wandgreep op maat

Het proces van een hal op maat

Jaap interieurs

Het proces

We beginnen elke hal op maat met het maken van een ontwerp. Hiervoor hebben we de maten van de hal nodig, en ook jouw input. Op basis van jouw ideeën wordt het ontwerp gemaakt. Zodra het ontwerp goedgekeurd is, gaan we aan de slag met het maken van de meubels die in de hal moeten komen. Vervolgens komen we de hal installeren, en bouwen we de hal af. Op die manier maken we samen jouw ideale hal.

Offerte aanvragen