Badkamer op maat

JAAP Interieurs

Badkamer op maat

Een mooie badkamer geeft je huis een stuk meer comfort. Het begin en het einde van je dag vindt hier plaats, dus is het fijn als de ruimte precies is zoals jij wil. Zo begin je beter aan de dag en sluit je deze fijner af. Van maatwerk wandmeubels tot aan een compleet badkamer interieur.

Meubel inspiratie Offerte aanvragen
×
Meubels op maat

Jaap interieurs

Exclusieve badkamer

Door de badkamer op maat te laten maken heb je de mogelijkheid om deze precies zo te laten maken als jij wil. Jouw idee van hoe een badkamer er uit moet zien wordt op die manier werkelijkheid.

Meubel inspiratie

Badkamer - wasbak

Jaap interieurs

Badkamer op maat

Wanneer je besluit een badkamer op maat te laten maken, starten we met een plan. Op basis van dit plan gaan we kijken hoe we de badkamer precies gaan maken. Zo is het belangrijk om te bepalen of je bijvoorbeeld een bad wil, of een regendouche, of misschien wel allebei. Ook een dubbele wasbak kan op de eisenlijst staan. Door deze wensen door te nemen zorgen we ervoor dat de badkamer precies zo wordt als jij wil.

Meubel inspiratie

Jaap interieurs

Badkamer op maat

Exclusieve badkamermeubels op maat

Jaap interieurs

Kwalitatief hoogwaardige materialen

Bij het op maat bouwen van een badkamer maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige kwaliteit materialen. Op die manier wordt het eindresultaat een stuk mooier, en gaat de badkamer daarnaast ook langer mee.

Offerte aanvragen

Wasbak op maat

Wastafel op maat

Detail badkamermeubel

Badkamer op maat - het proces

Jaap interieurs

Het proces

Om het proces van de badkamer op maat te starten, wordt er als eerst een ontwerp gemaakt. Met jouw wensenlijst, gecombineerd met onze bouwtechnische kennis, tekenen we de badkamer zoals deze moet worden. Wanner het ontwerp door jou is goedgekeurd worden de materialen verzameld en de meubels gebouwd. Als dit klaar is, komen wij de badkamer bij jouw thuis installeren. Zo maken we samen jouw ideale badkamer.

Offerte aanvragen